Nopeaa ja luotettavaa hinauspalvelua vuoden jokaiselle päivälle

Hinaus-Hartikainen on pohjois-suomalainen perheyritys. Olemme ensimmäinen päätoiminen hinausliike Oulun läänissä ja toimineet tiennäyttäjinä hinausalalla jo vuodesta 1984. Perustamisesta lähtien yrityksemme on päivystänyt 24 h vuoden jokaisena päivänä, yötä päivää. 

30 vuoden kokemus alalta varmistaa tehokkaan, nopean ja luotettavan palvelun vahvalla osaamisella. Olemme alusta alkaen keskittyneet ammattimaisten palveluiden tuottamiseen sekä hinausautojen kehittämiseen. Ajanmukaisin laittein varustettu kalustomme onkin aina valmiina vaativimpiinkin tehtäviin. 

Ammattitaitomme korostuu etenkin raskaan liikenteen vahinkotapauksissa

Raskaan liikenteen onnettomuudet ja niiden raivaustyö ovat erikoisalaamme. Raskaankaluston hinaustoiminnan kehittäminen kustannustehokkaaksi ja turvalliseksi onkin ollut yksi tärkein toimintaamme ohjaava tekijä. Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti niin pientä kuin suurempaakin urakkaa vaativissa hinaustehtävissä. 

Työntekijämme ovat alansa kokeneita ammattilaisia ja laatukoulutettuja (ADR- sekä Tieturva 1 & 2 -pätevyydet) - he ovat palveluksessasi haastavienkin tilanteiden edessä.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!